Mer eller mindre lidande.

Sitter i sängen och har snart läst klart Goethe’s Den unge Werthers lidanden. Den här delkursen avslutas med hemtenta på onsdag-torsdag, jag lider litet vid tanken. Men den här kursen är helt underbar, underbar litteratur som vi plöjer igenom. Charmen förminskas dock av stressen och alla tråkiga kringtexter – jag vill helst bara försvinna in i det skönlitterära, inte dissekera den.

I lördags hade jag ett dans-gig som pausunderhållning på en basketmatch och igår repade vi inför morgondagens gig till UNT’s invigning av deras nya kanal.. Hoppas på bra väder, för vi ska dansa på Stora torget tre gånger.. Brr! Är fortfarande förkyld och borde antagligen ha vilat i helgen istället för allt dansande.. men det är ju så roligt (dessutom är pengarna ganska lockande eftersom jag numera lever på csn…)!

Mina ögon mår förresten bra och jag är så tacksam! Jag rekommenderar verkligen operationen till alla Er linslusar och glasögonormar där ute. Det är en fantastisk känsla att plötsligt ha perfekt syn. Shazam!

Annonser

Ett svar

  1. Caroline

    Hellström sjunger pytte om Den unge Wersters lidande på sin nya skiva 🙂

    2 november, 2010 kl. 10:29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s