Poledance

Så börjar dansterminen lida mot sitt slut, jag har haft de sista söndags- och måndagsklasserna innan Uppsala DC’s föreställningar på lördag på UKK’s stora scen. Temat är film och mina grupper är grymma. Mina 7-9-åringar ska vara superhjältar, 10-12 ska vara vampyrer och mina Feminine Vibe-grupper porträtterar Charlies Änglar, Working Girls och Inglourious Basterds. Maj ut kommer jag att ha kvar klasser på SSHL och Uppsävja men sen är det sommarlov ett tag och det ska bli skönt.

I lördags hade vi personalfest och hela danslärarkåren fick testa poledancing vilket var jättekul! Har träningsvärk i armarna idag i muskler jag inte visste fanns. Superbra träning verkligen! Vore inte fel att ha en stång hemma att träna med. Efter det åt vi på Hodja, en libanesisk restaurang som är min solklara favorit i Uppsala. Sedan dansade vi vidare på BJ, inte riktigt min kopp te men det var kul ändå.

20120514-195149.jpg

20120514-195059.jpg

Nu ska jag egentligen sitta och skriva uppsats men det har jag naturligtvis skjutit upp igen. Känner att jag har gjort min del idag då jag både haft dansklasser, skrivit klart en artikel och suttit och mixat musik åt andra danslärare. Jag kanske tittar på en serie istället, har nyaste avsnittet att Once Upon a Time på datorn. Jag brukar aldrig titta på teve men nu har jag en hel lista med serier som jag följer helt plötsligt. Allt började med att jag har nio dansklasser på onsdagar och har torsdag som återhämtningsdag. Då ligger jag i soffan och tittar avsnitt efter avsnitt. De serier jag följer är: Big Bang Theory, Two and a Half Men, Suburgatory, Once Upon a Time, GCB, Game of Thrones och New Girl. Någon som har tips på nåt mer jag bör se?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s