Förkylning, regn och korv med limpa

20120510-200251.jpg

Det spöregnar mot mina takfönster, det perfekta vädret när man är förkyld och måste sitta inne och plugga ändå. Jag rotade igenom frysen och hittade ett paket älgkorv från min far Älgdräparen, dock hade jag ingen pasta och inga korvbröd men det fick bli en skiva limpa runt korven och så lite ketchup på det. En perfekt förkylningsmiddag. Jag har även fått fnatt på äppeljuice, har nog druckit två liter på två dagar nu. Kroppen får vad kroppen vill ha – en sak jag lärt mig om mig själv under åren. Det blir bäst så helt enkelt.

Det blev min första sjukskrivning på flera år denna vecka, ställde in dansen på Sigtuna Läroverket i tisdags och mina sex klasser på Uppsävjaskolan igår. Hasade mig till kvällsklasserna på DC dock men eftersom alla tre koreografierna är klara så kunde jag mest sitta och skrika på eleverna, så det funkade.

Nu har jag som mission att skriva klar min c-uppsats innan sista maj, sen ska jag nämligen läsa några sommarkurser på distans i barn- och ungdomslitteratur. Det ser jag fram emot mycket! Jag gillar att plugga på sommaren och kunna anpassa mina dagar efter solen, min gud. Jag ska också ha en del dansklasser i sommar men fokus blir på skrivandet.  Förra sommaren läste jag en kurs i kreativt skrivande som var jättebra, jag behöver ibland en kick i baken för att komma igång. Målet med sommaren är att skriva en barnbok. Det här är min systerdotters (Estrid, tio månader) favorit:

Kanske det blir något i den stilen? Vi får se i juni.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s